Resident Evil Zero Forum  /  Autosplitters not starting
  SeptikalSeptikal

Both Autosplitters in the Resources don't start at all for me. Am I on the wrong version of the game or something? Is there a newer Autosplitter I need?

 
  BackyardcavemanBackyardcaveman

Are you still having this issue??

 
  BackyardcavemanBackyardcaveman

i can help, i was able to get my splits to work. i have multiple scripts as well 🙂

DJatcDJatc likes this. 
  BackyardcavemanBackyardcaveman

i had to take a particular script and modify it to get it to work. i'd be happy to do the same for anyone else

 
  HalfBakedSnakeHalfBakedSnake

Would definitly love to have that autosplitter script. Not sure but i think i started the timer myself most of the times. After that the splits would work just fine.. but it didn't start on beginning of the game @BackyardcavemanBackyardcaveman

 
  HalfBakedSnakeHalfBakedSnake

So i went back to RE Zero and figured out some stuff about the autosplitter. @BackyardcavemanBackyardcaveman modified a script for the game so the splitter would work again. But i figured out when i put my "Anti-Aliasing" to "Off" the splitter STOPS working again lol. Other settings don't matter just that Anti-Aliasing must always be on in some form. I'm not the brightest out here so i someone could look into this that would be amazing!

 
Latest News
View all
No news
Recent Threads
View all
Thread Author
New Category Extension?
Last post
GoreBroadcast666GoreBroadcast666
2 replies
SRT Host Plugin Manager
Last post
VideoGameRouletteVideoGameRoulette
0 replies
Autosplitters not starting
Last post
SeptikalSeptikal
6 replies
Trouble with Livesplit and Autosplitter
Last post
StoVersusStoVersus
0 replies
Segmented Runs Vs Single Segments?
Last post
SirRetro91SirRetro91
2 replies
Moderators