Forums  /  Speedrunning  /  Problem. HELP! Error CLR20r3 with WSPLIT
  WeaponLordWeaponLord

So I'm using Llanfair for timing my runs. But I wish to try Wsplit that I believe to have a better look, options etc.
I Downloaded Wsplit but whenever I click on .exe it won't open and will give me the following error:

===

Descrição:
Stopped working

Assinatura do problema:
Nome do Evento de Problema: CLR20r3
Assinatura do Problema 01: wsplit.exe
Assinatura do Problema 02: 0.0.0.0
Assinatura do Problema 03: 52859991
Assinatura do Problema 04: WSplit
Assinatura do Problema 05: 0.0.0.0
Assinatura do Problema 06: 52859991
Assinatura do Problema 07: 1ec
Assinatura do Problema 08: 31
Assinatura do Problema 09: System.IO.FileNotFoundException
Versão do sistema operacional: 6.0.6002.2.2.0.256.1
Identificação da Localidade: 1046

====

I'm Using Windows Vista Service Pack 2

Hopefully someone had the same problem or know how to fix it? =(

 
  PreFiXAUTPreFiXAUT

Seems like you installed WSplit wrong. By reading the Stacktrace you can already find out whats wrong:
System.IO.FileNotFoundException obviously tells you there's an Issue by loading a File.

So either you installed WSplit wrong, you're mystically missing files, your MBR is screwed or 5k other things.
What you could do:
- Re-Install/Re-Extract the Program
- If you extract it, extract it into a folder without special characters
- Check your drive where it's installed for errors (Right-click > Properties > Tools > Error Checking)

 
  WeaponLordWeaponLord

@PreFiXAUT, Thanks, man! I'll try these steps.

@Jaggerfroid65, Livesplits crashes all the time here. I don't know, I think Windows Vista goes well with Llanfair only =p

 
  OddsomeOddyOddsomeOddy
(edited: )

Quote

@PreFiXAUT, Thanks, man! I'll try these steps.

@Jaggerfroid65, Livesplits crashes all the time here. I don't know, I think Windows Vista goes well with Llanfair only =p

WHO USES VISTA??

 
  HowDenKingHowDenKing

@OddsomeOddy I did for like 10 years, it's not THAT bad.

@OP might want to try if this problem persists w/ another pc if possible, if it works on other pcs, try reinstalling windows.

WeaponLordWeaponLord likes this. 
  WeaponLordWeaponLord

@OddsomeOddy, I do. It's not bad at all, as said. At least I never had serious issues with it.

@HowDenKing, Thanks!

 
  kobepilgrimkobepilgrim

Is there a particular reason that you use Vista?