Forums  /  The Site  /  New Layout!
  MLSTRMMLSTRM

The link to verify runs on the awaiting approval page seems to be broken. It just links to the run page instead of the verify link.

 
  ArcticeArctice

^ Default theme is terrible

 
  ArcticeArctice

Aaaalso clicking on a cell in the IL table overview takes you to http://www.speedrun.com/undefined.

 
  PackSciencesPackSciences

With Milk's theme, everything is invisible :'(
I guess it's time for all of us to redo our themes

 
  MelisMelis

edit: try refreshing before whining, people
dont be like me

 
  ThexteraThextera

it's literally impossible to read splits on light backgrounds. Not a fan of the new layout overall. Like said above, way too much space in between everything and don't like the new category tabs either.

To fix white boxes, you gotta clear your browser's cache

TigameTigame, GameguySDGameguySD and 2 others like this. 
  PackSciencesPackSciences

Melis, you have to change your theme in your settings. The old themes no longer work well 😕

 
  PackSciencesPackSciences

I recommend Speedrunslive theme, it's dark but readable

 
  MelisMelis

Also, my notification thing seems to be stuck at 1. I tried clicking every single one of my notifications and it doesnt go away.

edit: Thanks guys, now it's stuck at 2.

GnistGnist, kobepilgrimkobepilgrim and 7 others like this. 
  ArcticeArctice

The search feature literally doesn't work

Steps to reproduce: try using the search box

Edit: This appears to have been temporary

 
  PackSciencesPackSciences

For the Portal leaderboards, the filter Vault Save appear twice 😕

 
  Kinnin11Kinnin11

On the Meta Knightmare Ultra leaderboards in Kirby Super Star Ultra we switched from RTA to IGT, and kept the old RTA times on there and sorted it by IGT, and that worked on the old layout. Now it sorts it by RTA by default

simozxsimozx likes this. 
  IanwubbyIanwubby

Why did you have to make everything WHITE? It's impossible to read anything! I changed the theme to Speedrunslive, and at least I can read things. The new layout is bad on it's own, but at least bring the old colors back! Or, at the very least, make the text BLACK!

EDIT: The color is fixed, nevermind. It looks a lot better now. Sorry for being a bit... extreme, for lack of a better word.

PackSciencesPackSciences likes this. 
  KlashikKlashik

Heh, glitchy but those can be fixed. I like it.

AS SAID ABOVE, CLEAR YOUR CACHE IF YOU'RE GETTING WHITE BOXES EVERYWHERE

kobepilgrimkobepilgrim and MelisMelis like this. 
  MelisMelis

@Ianwubby: Did you try refreshing? The default theme looks normal, I believe the whiteness is a bug. Refresh and it should be fixed.
Also, calm down friendo.

kobepilgrimkobepilgrim likes this. 
  GyooGyoo

I totally agree with Melis. After clearing my cache everything runs fine, even the search box.

MASHMASH, kobepilgrimkobepilgrim and MelisMelis like this. 
  Trollbear666Trollbear666

1. Forumpost background isn't showing on profile.
2. followed games on settings look ripped apart.