Forums  /  The Site  /  Report a site bug (Locked)
  WhiteMageTrinityWhiteMageTrinity
(edited: )

@Oreo321Oreo321 Actually you could do "c/UCoKcnqA64ovctc5FHEsWyEg". Don't need to type out channel.
Copying everything from the channel url doesn't work either because it routes to "youtube.com/user/UCoKcnqA64ovctc5FHEsWyEg"
That url will pull the youtube 404 page
But I digress, we shouldn't have to put c/ at the start.

 
  alkamaassalkamaass

If any record is tied, then it will INCORRECTLY state that the record is BEATEN.

I've heard that this has been a bug for quite a while, please fix this.

PearPear, MrMonshMrMonsh and 4 others like this. 
  OggyerinoOggyerino
(edited: )

Hello,

So I dont know if its a bug or just a cap, but I currently have 64 runs waiting for verification, but only 51 of them show up and theres no way for me that I can see the rest.

I would recommend you guys to add a feature where you can choose in which order the games is listed. Currently it goes by alphabetical order.

Hope this gets resolved asap.

Thanks in advance
-Oggy

PearPear, thanksdudethanksdude and 4 others like this. 
  11

@OggyerinoOggyerino That is intended behaviour

 
  Oreo321Oreo321

@11 No, it's not. This behavior has received numerous complaints for years.

 
  11

@Oreo321Oreo321 From what I've been told by site staff a few years ago, the cap of 50 runs being displayed is intentional.

 
  11

While 2FA is required for moderators to log in, it is not required for a moderator to get their API key. I'm confident that this is an oversight, as any with that API key could start rejecting/verifying runs on games you moderate.

PearPear, thanksdudethanksdude and QuivicoQuivico like this. 
  OggyerinoOggyerino

@11 If this is an intended feature it needs to be changed. Minimum change would be to be able to hide/show the different games and then have max 50 for each hide/show

IvoryIvory and PearPear like this. 
  BackspacedBackspaced

It's been weeks and forum notifications are still broken.

tocatoca and PearPear like this. 
  Lil_BroomsticcLil_Broomsticc

I can't seem to fix my problem that the leaderbord isn't showing correctly at https://www.speedrun.com/sas3 . The person in 1st has a lower time than the 2nd one. I've reuploaded both runs and its still wrong. Thanks in advance.

 
  11
(edited: )

Trying to get a users runs via the API breaks if they have changed their username. I tested the following code (https://pastebin.com/tJGpd2Uz) on both myself and @SS and got a response of

{'data': [], 'pagination': {'offset': 0, 'max': 20, 'size': 0, 'links': []}}

but it works correctly when tested with @AnInternetTrollAnInternetTroll

 
  RiekeltRiekelt

I recently introduced a variable to the following game, and now the LB's get filtered to whatever I set as default, instead of everything I want. I have to go to filter -> game version -> any to get the leaderboard I want. Am I missing something, or is this just bork?

https://www.speedrun.com/rcr/

 
  XeroGoFastXeroGoFast

Don't set a default value for the variable. This is what the default does, it automatically filters the leaderboard.

RiekeltRiekelt likes this. 
  FireballFireball

The div at the bottom of a leaderboard containing the text "Note: newly submitted or approved runs may take a few minutes to appear. Thanks for your patience!" overlaps with the bottom run of a leaderboard, making half of it unclickable.

 
  diggitydiggity

Getting a lot of "Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT" errors in console after this new update

 
  ShikenNuggetsShikenNuggets
(edited: )

@diggitydiggity Those are because you're using an adblocker or some other extension/add-on that prevents things from loading (hence "blocked by client", you are the client), not because of anything wrong with the site itself.

PearPear likes this. 
  diggitydiggity

Oh, yes, my bad.

 
  Shac0leShac0le

I assume the new Update is a Bug right?

ValluVallu, 11 and ZiRO2264ZiRO2264 like this. 
  BackspacedBackspaced

Quote

It's been weeks and forum notifications are still broken.

It's been about a month and forum notifications are still broken.