Forums  /  The Site  /  Report a site bug (Locked)
  WhiteMageTrinityWhiteMageTrinity
(edited: )

Hi everyone, I am new to the forums here.
I was trying to set up my profile but every variation of my youtube channel doesn't work right with the url handler here.
It defaults to youtube.com/user/name which does not work for actual channels.
It should default to youtube.com/C/name instead.
One actually has to use a c/name to make it work right.

 
  Oreo321Oreo321
(edited: )

@WhiteMageTrinityWhiteMageTrinity Not a bug, that's how it works; you need to copy everything from your channel URL after the "www.youtube.com/" part.
Your YouTube channel has a custom URL, that's why you have "c/name" in your URL.
For my case, for example, I didn't set up a custom URL, so I had to write "channel/UCoKcnqA64ovctc5FHEsWyEg" instead.

 
  WhiteMageTrinityWhiteMageTrinity
(edited: )

@Oreo321Oreo321 Actually you could do "c/UCoKcnqA64ovctc5FHEsWyEg". Don't need to type out channel.
Copying everything from the channel url doesn't work either because it routes to "youtube.com/user/UCoKcnqA64ovctc5FHEsWyEg"
That url will pull the youtube 404 page
But I digress, we shouldn't have to put c/ at the start.

 
  alkamaassalkamaass

If any record is tied, then it will INCORRECTLY state that the record is BEATEN.

I've heard that this has been a bug for quite a while, please fix this.

PearPear, MrMonshMrMonsh and 4 others like this. 
  OggyerinoOggyerino
(edited: )

Hello,

So I dont know if its a bug or just a cap, but I currently have 64 runs waiting for verification, but only 51 of them show up and theres no way for me that I can see the rest.

I would recommend you guys to add a feature where you can choose in which order the games is listed. Currently it goes by alphabetical order.

Hope this gets resolved asap.

Thanks in advance
-Oggy

PearPear, thanksdudethanksdude and 4 others like this. 
  11

@OggyerinoOggyerino That is intended behaviour

 
  Oreo321Oreo321

@11 No, it's not. This behavior has received numerous complaints for years.

 
  11

@Oreo321Oreo321 From what I've been told by site staff a few years ago, the cap of 50 runs being displayed is intentional.

 
  11

While 2FA is required for moderators to log in, it is not required for a moderator to get their API key. I'm confident that this is an oversight, as any with that API key could start rejecting/verifying runs on games you moderate.

GarshGarsh, PearPear and 2 others like this. 
  OggyerinoOggyerino

@11 If this is an intended feature it needs to be changed. Minimum change would be to be able to hide/show the different games and then have max 50 for each hide/show

IvoryIvory and PearPear like this. 
  BackspacedBackspaced

It's been weeks and forum notifications are still broken.

toca_1toca_1, GarshGarsh and PearPear like this. 
  Lil_BroomsticcLil_Broomsticc

I can't seem to fix my problem that the leaderbord isn't showing correctly at https://www.speedrun.com/sas3 . The person in 1st has a lower time than the 2nd one. I've reuploaded both runs and its still wrong. Thanks in advance.

 
  11
(edited: )

Trying to get a users runs via the API breaks if they have changed their username. I tested the following code (https://pastebin.com/tJGpd2Uz) on both myself and @SS and got a response of

{'data': [], 'pagination': {'offset': 0, 'max': 20, 'size': 0, 'links': []}}

but it works correctly when tested with @AnInternetTrollAnInternetTroll

 
  RiekeltRiekelt

I recently introduced a variable to the following game, and now the LB's get filtered to whatever I set as default, instead of everything I want. I have to go to filter -> game version -> any to get the leaderboard I want. Am I missing something, or is this just bork?

https://www.speedrun.com/rcr/

 
  XeroGoFastXeroGoFast

Don't set a default value for the variable. This is what the default does, it automatically filters the leaderboard.

RiekeltRiekelt likes this. 
  FireballFireball

The div at the bottom of a leaderboard containing the text "Note: newly submitted or approved runs may take a few minutes to appear. Thanks for your patience!" overlaps with the bottom run of a leaderboard, making half of it unclickable.

 
  diggitydiggity

Getting a lot of "Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT" errors in console after this new update

 
  ShikenNuggetsShikenNuggets
(edited: )

@diggitydiggity Those are because you're using an adblocker or some other extension/add-on that prevents things from loading (hence "blocked by client", you are the client), not because of anything wrong with the site itself.

PearPear likes this. 
  diggitydiggity

Oh, yes, my bad.