BucketPlsBucketPls

Hello people,

Lately Deckerzz and I are trying to run Briggs Missions and we are running into a bug and we have no clue what is going wrong.
Whenever Briggs starts the UAV at the end of Smugglers Compound he gets stuck in an animations and the UAV page does not show up.
Do you guys maybe know why that happens or do we have to do some more investigation?

Greetings,
Bucket

 
  DarkosszDarkossz
(edited: )

i don't really get it you mean you can't take the uav control for protect your mate to advance right ?

 
  BucketPlsBucketPls

What happens is that I get stuck in a crouching position whenever I want to take control of the UAV as Briggs.

I tried it both as the first UAV behind the breach door and the UAV after you ran through that street. If you really want to know what happens I suggest watching my PB at 00:07:19 ( http://www.speedrun.com/run/pzg8n2dy ) since I get stuck there and we need to reload the checkpoint to make it work again. It is always when Briggs is using the UAV and it also always works after we reload one time.

 
  DarkosszDarkossz

Maybe try to turn on vsync maybe can fix it

 
  BucketPlsBucketPls

VSync is already turned on. But if you think it is a setting that I need to change I will try to find what it is! Thanks for the quick reaction, dude!

 
  DarkosszDarkossz
(edited: )

But it's look like more to a softlock so maybe you do something wrong and the game don't like it, i known by myself because i get some random softlock like this in this game, if changing something in your option change nothing i will try to find something for trying to resolve this, i'm stick this thread if other persons have the same problem then report here

 
  BucketPlsBucketPls

Okay, I will try some stuff with the options once me and my partner both got time to test everything out.

Only thing we tried before is making sure we do not both try to do an input at the same time.
What I mean with that is that I am not pressing space until my partner stops to fire with the UAV.

Also, it is also only the first time. Once we reload there are no issues anymore.

 
  DarkosszDarkossz
(edited: )

Hmm maybe i got an idea if it's like you said after you reload the map maybe you should reload the map at the begining and maybe it can be fix well you can test this but maybe it's not that it's just weird because shaddex and dread wasn't affect by that

 
  BucketPlsBucketPls

Okay, Deckerz and I are going to put some time tomorrow to figure out what triggers the softlock. If any of you got an idea what makes it trigger, tell it here so we can figure it out.