Forums  /  The Site  /  Leaderboard not displaying runs
  Amber_Amber_

Leaderboard for Cave Story 3D was created a few days ago (https://speedrun.com/cs3D) but runs are not showing up and there don't seem to be any obvious settings that are preventing this, nothing in the several runs that have been submitted appear to be causing the issue.

I attempted to contact support a few days ago with no response, though I imagine they're quite busy with some volume of requests.

Is there a way to fix this that I'm missing?

 
  LivLiv

I fixed it.

The issue was the default box was ticked for a variable that isn't marked as a subcategory, which will automatically apply the filter to whatever is marked as the 'default'.

Generally wanna avoid clicking default for variables that aren't sub-categories, unless you wanna hide certain runs from the board that require usage of the filter to show.

ImaproshamanImaproshaman and HabrenoHabreno like this. 
  HabrenoHabreno

https:/​/​www.​speedrun.​com/​cs3d instead of cs3D (capitalization is relevant).

I am seeing the three runs on the boards:
Best Ending, Normal, Emulator: https:/​/​www.​speedrun.​com/​cs3d/​run/​yojkk01m
Any%, Normal, Emulator: https:/​/​www.​speedrun.​com/​cs3d/​run/​z0155doy
Any%, Easy, Hardware: https:/​/​www.​speedrun.​com/​cs3d/​run/​yojk9wjm

Looking through I don't see any issues. Can you describe a bit more detailed what exactly is missing?

Aand never mind, since Liv beat me to the punch 😛

ImaproshamanImaproshaman likes this.